Полицията е задържала собственика на басейна в село Бързия за отвличане,

...
Полицията е задържала собственика на басейна в село Бързия за отвличане,
Коментари Харесай

Монтански бизнесмен преби брутално и отвлече човек

Полицията е задържала собственика на басейна в село Бързия за похищение, оповестяват от пресцентъра на регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Монтана.

След обиск в хотелската част на комплекса са открити и други нарушавания. 

Случаят, наподобяващ престъпната хроника от мутренските времена в края на предишния век, се е разиграл в понеделник, написа още Bulnews.

Малко преди 13 часа на незабавния телефон 112 е постъпил сигнал от изплашен мъж от монтанския квартал „ Кошарник “. Той разказал, че по-рано денем брат му е бил похитен. 

Според описа на мъжа, това е станало след скандал пред автоморга в регионалния град. Там 37-годишният му брат се скарал с двама мъже. Те му нанесли побой, след което принудително го качили в лек автомобил и отпрашили с него в незнайна посока. 

По фрапиращия случай почнало неотложно следствие. Малко по-късно отвлеченият мъж е открит в региона на общинския басейн в село Бързия. 

При изясняване на събитията станало ясно, че точно притежателят на комплекса – 60-годишен монтанчанин, е съпричастен към закононарушението. Заедно с него били задържани 47-годишен столичанин и жена на 47 години от Бързия. 

Последвал обиск в хотелската част към комплекса. Униформените се натъкнали на още неразрешени движимости.

Иззети били 128 боеприпаса за огнестрелно оръжие. Намерени били и незаконни цигари – 10 кутии без бандерол и 170 грама тютюн.

Ченгетата разкрили също и 3 записи от охранителни камери, които също са конфискувани като доказателства по случая. 

Разпитани са очевидци и по случая е формирано досъдебно произвеждане, добавя медията.

Работата на проверяващите продължава. 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР